首页

吉林快三SOM

吉林快三SOM

Samsung Research America – Interiors

The interiors of Samsung Research America’s Silicon Valley campus are designed to help facilitate discovery, advancement, and change. Encompassing 20 different departments within two buildings, the LEED(R) Gold-certified project includes research labs, a full-service cafeteria, a fitness center, and other shared amenities.

Inside the double-height lobby of each building, a large opening framed by warm eucalyptus wood provides a welcoming portal to the main spaces beyond. Wood stairs with glass risers link each lobby to the work areas above, and act as the centering element for the communal gathering spaces on each floor. The design team worked closely with each of the campus' departments to express their individuality through the design, color, and materials of these communal spaces, which foster informal collaboration and provide respite.

In collaboration with Samsung, SOM developed the design principle of “Natural Tech,” which proposes bringing elements of nature into high-tech environments. This approach guided such decisions as bringing daylight into the labs, providing all employees with views of the Diablo Range and Santa Cruz Mountains, and incorporating a palette of subdued natural colors throughout the interiors. A “super grid” planning module was established to allow for flexible spatial arrangements that support a variety of working styles and easy reorganization for future growth.

MORE

友情链接:11选5杀号公式|平台购彩 内蒙古快三-首页 内蒙快三开奖结果-首页 北京快三-首页 吉林快三遗漏-安全购彩 安徽体彩11选5|平台购彩 广东11选5开奖直播-首页 江苏11选5开奖直播|平台购彩 江苏福彩快三-首页